Vanliga frågor

Man kan såklart alltid ringa oss om man har en fråga. Men vissa av er gillar att browsa och hitta svar själva. Denna sida är tillägnad er. Här får ni svar på de vanligaste frågorna.

1. ”Kan ni cykla utanför stan också?”

Ja, det kan vi göra om det är ett rimligt avstånd. På vår Zonkarta som finns på sida två på vår prislista så ser ni Zon 2 markerad som svart. För bud till eller från detta område tar vi 100 kr extra. Vi lovar inte att vi alltid kan lösa dessa uppdrag. Ibland har vi mycket att göra och måste prioritera våra uppdrag inne i stan. Men vi vill gära vara behjälpliga så om ni har ett uppdrag som sträcker sig utanför stadens gränser så är det bara att höra av sig så meddelar vi om vi har möjlighet att lösa det.

2. ”Kan ni cykla med ett långt rör/en stor tavla/fem hinkar vatten /femton flyttkartonger?”

Ja, kanske. Våra lastcyklar klarar av upp till 100 kg beroende på utformning. Man kan cykla långa och breda saker men det måste avgöras från fall till fall. Hör av er och berätta vad ni behöver transporterat så svarar vi på om vi kan lösa det på våra cyklar eller inte.

3. ”Kan ni hjälpa till på helg- eller kvällstid?”

Våra ordinarie öppettider är helgfri vardag 8:00-18:00. Om ni behöver hjälp utanför dessa tider så kan vi ibland hjälpa till med det. Ring oss och fråga så kan vi svara på om någon kan tänka sig att jobba helg eller kväll just vid det tillfället.

4. ”Hur betalar man?”

Företag får en faktura i slutet av månaden. Privatpersoner swishar 1233720224

5. ”Hur gör jag för att boka bud via whatsapp?”

Om du vill boka bud via whatsapp behöver vi bara ditt telefonnummer. När vi har det så startar vi en gruppkonversation mellan dig och alla oss som jobbar på Joyride. Där kan du sen skriva till oss om du har frågor eller vill boka ett bud. Där kommer vi även skriva leveransbekräftelse för varje utfört uppdrag. Du kan även bjuda in kollegor hos dig som du vill ska kunna boka bud eller ställa frågor. Ring eller mejla oss så skapar vi en chatt för dig och ditt företag.

6. ”Jag har många bud som ska gå samtidigt. Kan jag få rabatt?”

Vi kan ge rabatter för vissa uppdrag, det måste diskuteras från fall till fall.