Privatpersoner

Hur går jag till väga om jag som privatperson vill beställa bud?

– Inga konstigheter, det är bara och ringa oss (08-5011 86 89) och säga vad som ska skickas, vart det ska och hur bråttom det är. Betalning sker via swish.

Ju längre tid vi har på oss att utföra leveransen desto lägre blir priset, men kom ihåg att både avsändaren och mottagaren måste vara på plats under hela det utsatta tidsfönstret. Vi kan såklart även lämna i brevinkast eller liknande om ni föredrar det. Det billigaste budet som du som privatperson kan boka är ett tretimmars-bud som kostar 143:75 inklusive moms. Om man har väldigt bråttom så kan man boka ett direktbud – det kommer vara framme hos mottagaren inom 30 minuter från det att ni kontaktar oss och det kostar 222:50 kr inklusive moms. Vi har flera olika tjänster med olika tidspann så att du kan beställa precis det som passar ditt behov.

Under tiden då Corona tvingar många att stanna hemma i karantän erbjuder vi inhandling och hemkörning av varor för 150 kr inklusive moms. Detta riktar sig till privatpersoner och gäller vid enklare inhandlingar. Vid utförliga uppdrag kan vi bli tvunga att justera priset.

Priserna är desamma som för företagskunder (men tänk på att moms tillkommer). Listan nedan visar priserna för de olika alternativen med momsen inkluderad.

Vi svarar gärna på era frågor om det skulle vara något ni är osäkra över, det är bara att ringa.

Priser inklusive moms:

3h – 143:75

2h – 166:25

1h – 193:75

Direkt – 222:50