Hur funkar det?

Behöver du något levererat i Stockholm?

Det enklaste sättet att boka ett bud hos oss är att ringa 08-5011 86 89.

Det vi behöver veta är var vi ska hämta budet, vart det ska samt hur bråttom det är. Om det är stort och tungt så måste vi veta det också för att vi ska kunna skicka rätt cyklist. Ju längre tid vi har på oss för att utföra leveransen desto billigare blir priset. Spana in vår prislista.

På våra lastcyklar kan vi transportera stora saker! Är det stort och bråttom kommer vi leverera snabbare än en budbilschaufför hinner parkera sin bil. ”Hur stora och tunga saker kan ni ta då?” Ja, cyklarna klarar last på upp till 100 kg, men det beror också på hur godset ser ut. Ring oss så kan vi svara på era frågor.

Betalning sker via faktura i slutet av varje månad. Om du är ny kund så kommer vi kontakta dig för faktureringsuppgifter. Privatpersoner kan betala direkt via swish.

Om man tycker det är skönt att slippa ringa så kan vi enkelt starta en Whatsapp-konversation där vi svarar snabbt och dessutom ger leveransbekräftelser (vem som tagit emot budet) efter varje utfört uppdrag. Säg till bara så startar vi en grupp för dig och ditt företag.