Priser och tjänster

Tjänster City

Direktbud – 200 kr   (hämtas och levereras inom 30 minuter från att du ringer)

1 timme – 170 kr

2 timmar – 145 kr

3 timmar – 125 kr

4 timmar – 110 kr

6 timmar – 85 kr

Under dagen – 70 kr  (bokas senast kl 8:00 och levereras innan kl 17:00)

Bärhjälp – 360 kr. 30 minuter ingår. Om mer tid krävs debiteras 240 kr per påbörjad halvtimme.

Inköp – Vi köper det ni behöver och lägger ut pengarna. 

Tidspassning (när vi är på plats vid ett exakt klockslag) – 225 kr

Direktbud innebär att vi hämtar och levererar så fort vi kan. Om du beställer ett 2 timmars bud så innebär det att vi hämtar och levererar inom 2 timmar osv. 

Fakturaavgift om 32 kr samt moms om 25% tillkommer.

Zon 1 – Stockholms ytterkanter tex hammarbysjöstad (se zonkarta nedan) – 30 Kr extra

Zon 2 – Stockholm närförort tex Liljeholmen (se zonkarta nedan) 100 kr extra

Prislista som PDF finner du här

Tjänster Förort

Vi är primärt en cykelbudsfirma som levererar alla våra beställningar på cykel men till förort kan detta vara tidskrävande och oekonomiskt när det är längre sträckor. Därför har vi flera partners som hjälper oss med dessa bud när vi inte hinner med eller att leveranserna är för långt bort. 

För priser och tjänster till förort se PDF

Om något går fel?

Vi är erfarna cykelbud och vi gör alltid vårt bästa för att undvika problem men ibland händer det även oss. När det blir problem försöker vi först lösa det själva och sen ringer vi till dig som beställt budet, tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och mottagaren.

Kan vi vänta?

Ibland har vi tid att vänta och ibland inte, det beror på hur mycket jobb vi har för tillfället. Om vi blir tvungna att vänta mer än 5 minuter så debiterar vi 8 kr per minut från och med den första minuten.

Bom?
Bom är när inget gods finns redo att hämta. I det fall vi inte har tid att vänta så kommer kunden debiteras en bom. Priset för detta är samma som för utförd leverans. Bud kan avbokas fram tills dess att vi är på väg för att hämta budet. Direktbud går således inte att avboka.

Problem vid leverans?
Om mottagaren inte är på plats för att ta emot budet eller om vi inte kan leverera av någon annan anledning så kan vi cykla tillbaka budet till dig. Om det är bråttom med returen eller om den är skrymmande så kostar det 200 kr och i annat fall 100 kr.