Priser och tjänster

Tjänster

Direktbud – 165 kr   (hämtas och levereras inom 30 minuter från att du ringer)

1 timme – 145 kr

2 timmar – 125 kr

3 timmar – 110 kr

4 timmar – 95 kr

6 timmar – 70 kr

Under dagen – 60 kr   (bokas senast kl 10:00 och levereras innan kl 17:00)

Bärhjälp – 8 kr per minut

Inköp

Moms om 25% tillkommer.

Extra stort eller extra tungt, 30, 60 eller 90 kr extra. Se vår prislista för detaljerad information.

Direktbud innebär att vi hämtar och levererar så fort vi kan. Om du beställer ett 2 timmars bud så innebär det att vi hämtar och levererar inom 2 timmar.

Om något går fel?

Vi är erfarna cykelbud och vi gör alltid vårt bästa för att undvika problem men ibland händer det även oss. När det blir problem försöker vi först lösa det själva och sen ringer vi till dig som beställt budet, tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och mottagaren.

Kan vi vänta?
Ibland har vi tid att vänta och ibland inte, det beror på hur mycket jobb vi har för tillfället. Om vi blir tvungna att vänta mer än 5 minuter så debiterar vi 8 kr per minut från och med den första minuten.

Problem när vi ska hämta?
Om det du ska skicka inte är redo att hämtas och vi inte har tid att vänta så debiteras du för hälften av vad beställningen kostade, dock minst 60 kr.

Problem vid leverans?
Om mottagaren inte är på plats för att ta emot budet eller om vi inte kan leverera av någon annan anledning så kan vi cykla tillbaka budet till dig. Om det är bråttom med returen eller om den är skrymmande så kostar det 165 kr och i annat fall 100 kr.